Ideje za uporabo osebnega sledenja Domov Prosti čas Zmožnosti Ideje za uporabo osebnega sledenja

Ideje za uporabo osebnega sledenja

UPORABNIKU PRIJAZNA ŽEPNA NAPRAVA ZA GEOLOKACIJSKO SLEDENJE V PROSTEM ČASU, PRI ŠPORTNIH AKTIVNOSTIH TER ZA VAROVANJE OSEB IN IMETJA.

BlackBlox.card je resnično vsestranska sledilna naprava. S spletno in mobilno aplikacijo BlackBlox.personal varuje vaše dragocenosti, spremlja vaše bližnje in hrani vaše aktivnosti.

 


 

Sledenje za prosti čas

Sledenje je zabavno in velikokrat koristno! Z uporabo sledilne kartice blackblox lahko enostavno označujete geolokacijo stvari, ki vas zanimajo. Kot gobar označite najdišča gob, če ste na turističnem potovanju pa mesta oziroma znamenitosti, ki so vas še posebej očarale. Geolokacijske podatke lahko izvažate v druge aplikacije - za načrtovanje prihodnjih poti, označevanje fotografij in tudi za komunikacijo z drugimi popotniki.

 


 

športne aktivnosti

V aplikaciji BlackBlox lahko analizirate svoje gibanje – hitrost, višino, dolžino poti in postanke. Na voljo imate celo spremljanje gibanja v treh različnih in nastavljivih načinih: hoja (tek, planinarjenje …), kolesarjenje (rolanje, jadranje, veslanje …), avtomobil (motorno kolo, motorni čoln …).

 


 

Zaklepanje avtomobilov in varovanje dragocenih predmetov

BlackBlox.card ima že vgrajeno zmožnost za zaklepanje avtomobila. Kartico enostavno pustite v avtomobilu na skritem mestu in v aplikaciji določite alarm. V kolikor se bo avtomobil v določenem času kakorkoli premaknil, boste o tem takoj obveščeni prek SMS-a ali e-pošte.

Na enak način varujete druge dragocene premete, na primer cestna ali gorska kolesa, padala, potapljaško opremo, prenosni računalnik, osebno prtljago, foto/video opremo in podobno.

 


 

Osebna varnost

Starejše osebe, ki jih pesti demenca, se velikokrat izgubijo. V kolikor imajo v žepu kartico blackblox v vsakem trenutku vidite, kje se nahajajo. Podobno lahko spremljate otroke na samostojnih sprehodih in prvih nakupih v trgovskih središčih, pri vožnjah s kolesom, pa tudi na šolskih izletih.

BlackBlox je zvesti spremljevalec pri vaših ekstremnih podvigih. Svojim bližnjim in prijateljem omogočite dostop do aplikacije in stalen stik z vašim gibanjem, ne glede na to, kje se nahajate.

 


 

Klic na pomoč – SOS

BlackBlox.card je zanesljiva reševalna napravica s tipko za klic v sili. En sam pritisk in že se pošlje sporočilo o klicu v sili, skupaj s podatkom o lokaciji, na izbrane GSM številke ali e-naslove.

 


 

Vas zanima, kako lahko dobite BlackBlox ali, kako ga lahko uporabite?

Pokličite nas na telefonsko številko 01 236 48 80 ali pošljite elektronsko sporočilo na info@blackblox.si. Prek telefona smo vam na voljo vsak delovnik od 8.00 do 16.00 ure.

Oglejte si še

Sledenje za zasebno uporabo

Oddaj
Povprasevanje